Weekend van de klant. Jij krijgt vrijdag en zaterdag een verrassing van ons én van de deelnemende partners. Spannend!

De best mogelijke kwaliteit, dankzij onze partners

Bij Supervers.be selecteren we niet eender wie als partner. We zoeken steeds naar de best mogelijke kwaliteit om ons aanbod verder uit te breiden. Al onze producten komen van een select groepje topleveranciers. Je ontdekt ze onderaan deze pagina.

Supervers.be gelooft in samenwerking. Daarom spreken we nooit over leveranciers. Wie met ons werkt, is een partner. Dat betekent dat we samen zoeken naar de best mogelijke kwaliteit voor onze klanten.
Al onze partners delen dezelfde passie voor topkwaliteit. En die kwaliteit willen wij op een correcte manier tot bij jou krijgen. Daarom is er geen verschil tussen onze prijs en de winkelprijs van de partner.
Producten zien en voelen is belangrijk. Online is dat helaas niet mogelijk. Vandaar onze belofte: Zit er toch een slecht stuk bij jouw bestelling? Stuur een foto naar info@supervers.be en we betalen het product zonder enige discussie terug.

Ontdek de partners

‘t Vitamientje (Hasselt)

‘t Vitamientje is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf, waar ondertussen de tweede generatie aan het roer staat. De familie wordt bijgestaan door een geweldig team van gemotiveerde werknemers, die elke dag opnieuw zorgen voor Superverse groenten en fruit. Daarnaast voorziet ‘t Vitamientje ook noten, sappen, pastasalades en maaltijdsalades.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Slagerij Vincent (Genk)

In 1938 opende familie Vincent een beenhouwerij in Genk. De slagerij evolueerde doorheen de jaren, maar de vaste locatie in de welbekende Vennestraat bleef onveranderd. Vandaag staat Martine Vincent – de derde generatie – aan het hoofd van dit familiebedrijf.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Bakkerij Maris (Kiewit)

Bakkerij Maris slaagt er al sinds de jaren 60 in om de Hasseltse harten te veroveren met de geur van heerlijk warm brood en verse koffiekoeken. In 2016 werd de bakkerij overgenomen door jong bloed: Niels Vaes. En met een nieuwe uitbater horen uiteraard ook nieuwe ambities. Daarom is het brood en gebak van Maris nu beschikbaar in heel Limburg.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

De Vis Factorij (Riemst)

De Vis Factorij staat voor de viswinkel 2.0, waar beleving, duurzaamheid & kwaliteit centraal staan. Het Vis Factorij-team draagt samen één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Keysel Creymke (Diepenbeek)

Keysel Creymke – van oorsprong een ijssalon – is de hoevewinkel van de familie Blokken uit Diepenbeek. Het team zet sterk in op duurzaamheid en artisanale kwaliteit. In de hoevewinkel – en op Supervers.be – vind je ambachtelijk bereide confituren en zelf geproduceerde volle yoghurt. Smakelijk!

‘t Kaasplankske (Beringen)

Kaasmeester Peter Verbruggen is al sinds 1982 gespecialiseerd in artisanale kazen. Om steeds een assortiment van topkwaliteit aan te bieden, selecteert hij persoonlijk zijn leveranciers. De meeste kazen worden door Peter zelf opgehaald bij de producent.

B-art Chocolates (Maasmechelen)

Bart Janssen is een begrip in de chocoladewereld. Bart is bakker van opleiding, maar wist al snel dat zijn échte passie bij chocolade lag. In zijn atelier in Maasmechelen passeert jaarlijks 30 ton van de puurste chocolade. Het resultaat? Stuk voor stuk kunstwerkjes met ongelooflijk veel smaak.

Bakkersdochter (Hasselt)

Een vader die bakt, een dochter die verkoopt. Zo eenvoudig kan je Bakkersdochter omschrijven. Jacques Vanderstraeten en dochter Heleen komen uit een echte bakkersfamilie. Hun specialiteit is de verse Hasseltse speculaas die op de traditionele wijze en volledig met de hand wordt vervaardigd.

Biej Bôkke (Kinrooi)

Tijs Rutten nam enkele jaren geleden een boerderij in Kinrooi over. Zijn doel? Vrije uitloop eieren van de allerhoogste kwaliteit op de markt brengen. Ondertussen maakt Tijs ook eigen pasta van speltbloem en – uiteraard – de eieren van Biej Bôkke.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Monx specialty roasters (Zonhoven)

Als enige specialty roastery in Limburg focust Monx op het verhaal van plant tot tas. Om boeren te belonen, de kwaliteit te garanderen en een korte keten te vrijwaren, kopen Jan en Wilfried zorgvuldig geselecteerde en handgeplukte koffiebonen rechtstreeks bij de boer. En dat proef je!

La Petite Provence (Alken)

Marco en Murielle van La Petite Provence brengen de Franse zon naar Alken. Dat doen ze in de vorm van tapenades, mosterd, olijfolie, konfijt en zoutmolens. Alle producten worden door Marco en Murielle samengesteld en nadien met lokale ingrediënten geproduceerd in de Provence.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Bee at den hof (Herk-De-Stad)

Eef is herborist en maakt haar eigen kruidenthees en kruidenmixen. De kennis die ze opbouwde tijdens haar loopbaan in de farmacie gebruikt ze nu om verkwikkende thees te maken. Bart is imker en meester in de honingproducten. Hij beheert meer dan 40 bijenkasten die je kan vinden in natuurlijke gebieden in de ruime omgeving van Herk-de-Stad.

De Jambrouwerij (Riemst)

De Jambrouwerij, da’s de versmelting van ambacht, authenticiteit en creativiteit. Deze partner steekt hart en ziel in het bereiden en verkopen van lokale streekproducten, gaande van jams tot dressings en sauzen. Hun doel? De Limburgse smaken van oudhers bewaren. Want Limburg, dat smaakt naar meer.

All Nuts (Herk-De-Stad)

All Nuts ontstond 20 jaar geleden als dochteronderneming van een groenten-en fruitbedrijf. Ondertussen is All Nuts op gebied van noten en gedroogde vruchten al lang een begrip in Limburg. Door een wereldwijd netwerk van leveranciers beschikt Allnuts over een zeer ruim assortiment. Via een eigen branderij en verpakkingsafdeling blijft topkwaliteit gegarandeerd.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Pasión y Sabor (Diepenbeek)

Isabel Valor-Lopez. De naam maakt duidelijk dat deze Spaanse specialiteiten ook écht Spaans zijn. Vanuit haar keuken in Diepenbeek laat Isabel jouw kennismaken met haar paella, tapas en desserts. Pasión y Sabor. Passie en smaak.

Wijndomein Sassenbroek (Zonhoven)

Wijndomein Sassenbroek produceert Vlaamse mousserende kwaliteitswijn. Johan en Karen kiezen daarbij bewust voor een kleinschalige productie. Eerlijk en met respect voor de natuur. Met hun Claire Martin gamma, gemaakt van Haspengouwse druiven, viel wijndomein Sassenbroek al meermaals in de prijzen.

Bodhi drinks (Diepenbeek)

Bodhi drinks is het levende bewijs dat gezond en lekker hand in hand gaan met elkaar. Oprichters Vicky en Doortje streven ernaar om jouw pauzemomenten om te toveren tot gezellige “me-time” met hun natuurlijke koffiealternatieven. Wat ze doen? “Inspiring people to drink different.” Hoe ze dat doen? Met lokaal geproduceerde en unieke blends.

Braai BBQ (Zonhoven)

Braai BBQ, da’s op en top Kansas City-style BBQ in je eigen tuin. Deze partner werkte jarenlang aan het ontwikkelen van zijn eigen rubs en sauzen zodat jij van de authentieke Amerikaanse BBQ-smaken kan genieten. Talloze kooksessies, tonnen research en meer dan 50 wedstrijden later en het is veilig om te zeggen dat ze hun recepten meer dan geperfectioneerd hebben.

Bakkerij Maris (Kiewit)

Bakkerij Maris is een echte ouwe rot in de bakkerswereld. Deze partner slaagt er al sinds de jaren 60 in om de Limburgse harten te veroveren met de geur van heerlijk warm brood en verse koffiekoeken. In 2016 werd de bakkerij overgenomen door jong bloed: Niels Vaes. En met een nieuwe uitbater horen uiteraard ook nieuwe ambities. Daarom verlegt de bakker zijn grenzen van Kiewit naar heel (digitaal) Limburg.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Ontdek het hier.

Een snelle vraag?

Chat met ons

Een minder dringende vraag?

E-mail ons
Supervers.be ©2022 - alle rechten voorbehouden
Wijzig winkelwagen Verder winkelen

Geen producten in je winkelmand.