De best mogelijke kwaliteit, dankzij onze partners

Bij Supervers.be selecteren we niet eender wie als partner. We zoeken steeds naar de best mogelijke kwaliteit om ons aanbod verder uit te breiden. Al onze producten komen van een select groepje topleveranciers. Je ontdekt ze onderaan deze pagina.

Partners, geen leveranciers
Supervers.be gelooft in samenwerking. Daarom spreken we nooit over leveranciers. Wie met ons werkt, is een partner. Dat betekent dat we samen zoeken naar de best mogelijke kwaliteit voor onze klanten.
Dezelfde prijs als in de winkel
Al onze partners delen dezelfde passie voor topkwaliteit. En die kwaliteit willen wij op een correcte manier tot bij jou krijgen. Daarom is er geen verschil tussen onze prijs en de winkelprijs van de partner.
Kwaliteitsgarantie
Producten zien en voelen is belangrijk. Online is dat helaas niet mogelijk. Vandaar onze belofte: Zit er toch een slecht stuk bij jouw bestelling? Stuur een foto naar info@supervers.be en we betalen het product zonder enige discussie terug.

Ontdek de partners

‘T Vitamientje
‘t Vitamientje is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf, waar ondertussen de tweede generatie aan het roer staat. De familie wordt bijgestaan door een geweldig team van gemotiveerde werknemers, die elke dag opnieuw zorgen voor Superverse groenten en fruit. Daarnaast voorziet ‘t Vitamientje ook noten, sappen, pastasalades en maaltijdsalades.
Slagerij Quetin
Slagerij Quetin is een begrip in Hasselt en ver daarbuiten. De slagerij werd opgericht in 1927. Bijna 100 jaar later zorgen Frederic en Anthony – de vierde generatie – nog steeds voor heerlijk vlees van de allerhoogste kwaliteit. Slagerij Quetin voorziet ons bovendien ook van charcuterie, bereide maaltijden en kazen.
Monx specialty roasters
Als enige specialty roastery in Limburg focust Monx op het verhaal van plant tot tas. Om boeren te belonen, de kwaliteit te garanderen en een korte keten te vrijwaren, kopen Jan en Wilfried zorgvuldig geselecteerde en handgeplukte koffiebonen rechtstreeks bij de boer. En dat proef je!
Wijndomein Sassenbroek
Wijndomein Sassenbroek produceert Vlaamse mousserende kwaliteitswijn. Johan en Karen kiezen daarbij bewust voor een kleinschalige productie. Eerlijk en met respect voor de natuur. Met hun Claire Martin gamma, gemaakt van Haspengouwse druiven, viel wijndomein Sassenbroek al meermaals in de prijzen.
Panerex
Bakkerij Panerex
Ambacht en innovatie zijn voor bakkerij Panerex geen tegenstrijdige begrippen. In hun hypermoderne bakkerij in Maasmechelen worden de beste elementen uit het verleden gecombineerd met de meest vooruitstrevende technieken. Het resultaat? Geweldig brood en banket, elke dag opnieuw!

Brouwerij De Herck
Ambacht bestaat nog. Dat bewijzen Brecht en Bart van Brouwerij De Herck in Herk-De-Stad. Het basisidee van de brouwerij is eenvoudig: alle bieren worden 100% zelf bedacht, gebrouwen en gebotteld. Op die manier hebben de brouwers volledige controle over de kwaliteit van de bieren.

De Vis Factorij
De Vis Factorij staat voor de viswinkel 2.0, waar beleving, duurzaamheid & kwaliteit centraal staan. Het Vis Factorij-team draagt samen één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.

Biej Bôkke
Tijs Rutten nam enkele jaren geleden een boerderij in Kinrooi over. Zijn doel? Vrije uitloop eieren van de allerhoogste kwaliteit op de markt brengen. Ondertussen maakt Tijs ook eigen pasta van speltbloem en – uiteraard – de eieren van Biej Bôkke.

Bee @ Den Hof
Eef is herborist en maakt haar eigen kruidenthees en kruidenmixen. De kennis die ze opbouwde tijdens haar loopbaan in de farmacie gebruikt ze nu om verkwikkende thees te maken. Bart is imker en meester in de honingproducten. Hij beheert meer dan 40 bijenkasten die je kan vinden in natuurlijke gebieden in de ruime omgeving van Herk-de-Stad.

Proef!
Sofie van Proef! is al haar hele leven gepassioneerd door koken en bakken. Afgelopen jaar zette ze die passie om in een heerlijk product. 100% zelfgemaakte granola’s zonder toegevoegde olie of suikers. Zoals Sofie zelf zegt: met de hand, vanuit het hart…

All Nuts
All Nuts ontstond 20 jaar geleden als dochteronderneming van een groenten-en fruitbedrijf. Ondertussen is All Nuts op gebied van noten en gedroogde vruchten al lang een begrip in Limburg. Door een wereldwijd netwerk van leveranciers beschikt Allnuts over een zeer ruim assortiment. Via een eigen branderij en verpakkingsafdeling blijft topkwaliteit gegarandeerd.

Keysel Creymke
Keysel Creymke – van oorsprong een ijssalon – is de hoevewinkel van de familie Blokken uit Diepenbeek. Het team zet sterk in op duurzaamheid en artisanale kwaliteit. In de hoevewinkel – en op Supervers.be – vind je ambachtelijk bereide confituren en zelf geproduceerde volle yoghurt. Smakelijk!

‘t Kaasplankske
Kaasmeester Peter Verbruggen is al sinds 1982 gespecialiseerd in artisanale kazen. Om steeds een assortiment van topkwaliteit aan te bieden, selecteert hij persoonlijk zijn leveranciers. De meeste kazen worden door Peter zelf opgehaald bij de producent.

B-Art Chocolates
Bart Janssen is een begrip in de chocoladewereld. Bart is bakker van opleiding, maar wist al snel dat zijn échte passie bij chocolade lag. In zijn atelier in Maasmechelen passeert jaarlijks 30 ton van de puurste chocolade. Het resultaat? Stuk voor stuk kunstwerkjes met ongelooflijk veel smaak.

Bakkersdochter
Een vader die bakt, een dochter die verkoopt. Zo eenvoudig kan je Bakkersdochter omschrijven. Jacques Vanderstraeten en dochter Heleen komen uit een echte bakkersfamilie. Hun specialiteit is de verse Hasseltse speculaas die op de traditionele wijze en volledig met de hand wordt vervaardigd.

La Petite Provence
Marco en Murielle van La Petite Provence brengen de Franse zon naar Alken. Dat doen ze in de vorm van tapenades, mosterd, olijfolie, konfijt en zoutmolens. Alle producten worden door Marco en Murielle samengesteld en nadien met lokale ingrediënten geproduceerd in de Provence.

Probeer Supervers.be
Het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn
Naar onze versmarkt

Een snelle vraag?

Chat met ons

Een minder dringende vraag?

E-mail ons
Supervers.be ©2021 - alle rechten voorbehouden