De best mogelijke kwaliteit, dankzij onze partners

Bij Supervers.be selecteren we niet eender wie als partner. We zoeken steeds naar de best mogelijke kwaliteit om ons aanbod verder uit te breiden. Al onze producten komen van een select groepje topleveranciers. Je ontdekt ze onderaan deze pagina.

Supervers.be gelooft in samenwerking. Daarom spreken we nooit over leveranciers. Wie met ons werkt, is een partner. Dat betekent dat we samen zoeken naar de best mogelijke kwaliteit voor onze klanten.
Al onze partners delen dezelfde passie voor topkwaliteit. En die kwaliteit willen wij op een correcte manier tot bij jou krijgen. Daarom is er geen verschil tussen onze prijs en de winkelprijs van de partner.
Producten zien en voelen is belangrijk. Online is dat helaas niet mogelijk. Vandaar onze belofte: Zit er toch een slecht stuk bij jouw bestelling? Stuur een foto naar info@supervers.be en we betalen het product zonder enige discussie terug.

Ontdek de partners

Uitbaters van groenten-en fruitwinkel 't Vitamientje: Irène Jeurnis, Maurice Bollen, Hendrik Bollen en An Bollen

‘t Vitamientje (Hasselt)

‘t Vitamientje is uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf, waar ondertussen de tweede generatie aan het roer staat. De familie wordt bijgestaan door een geweldig team van gemotiveerde werknemers, die elke dag opnieuw zorgen voor Superverse groenten en fruit. Daarnaast voorziet ‘t Vitamientje ook noten, sappen, pastasalades en maaltijdsalades.
Toonbank Van Slagerij Vincent te Genk.

Slagerij Vincent (Genk)

In 1938 opende familie Vincent een beenhouwerij in Genk. De slagerij evolueerde doorheen de jaren, maar de vaste locatie in de welbekende Vennestraat bleef onveranderd. Vandaag staat Martine Vincent – de derde generatie – aan het hoofd van dit familiebedrijf.
Team van bakkerij Panerex achter de toonbalk in The Bakery te Maasmechelen.

Bakkerij Panerex (Maasmechelen, Diepenbeek, Peer)

Ambacht en innovatie zijn voor bakkerij Panerex geen tegenstrijdige begrippen. In hun hypermoderne bakkerij in Maasmechelen worden de beste elementen uit het verleden gecombineerd met de meest vooruitstrevende technieken. Het resultaat? Geweldig brood en banket, elke dag opnieuw!
Interieur van viswinkel De Vis Factorij in Riemst.

De Vis Factorij (Riemst)

De Vis Factorij staat voor de viswinkel 2.0, waar beleving, duurzaamheid & kwaliteit centraal staan. Het Vis Factorij-team draagt samen één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.
Team van Keysel Creymke te Diepenbeek.

Keysel Creymke (Diepenbeek)

Keysel Creymke – van oorsprong een ijssalon – is de hoevewinkel van de familie Blokken uit Diepenbeek. Het team zet sterk in op duurzaamheid en artisanale kwaliteit. In de hoevewinkel – en op Supervers.be – vind je ambachtelijk bereide confituren en zelf geproduceerde volle yoghurt. Smakelijk!
Kaasmeester Peter Verbruggen van kaaswinkel 't Kaasplankske die poseert met een kaaswiel.

‘t Kaasplankske (Beringen)

Kaasmeester Peter Verbruggen is al sinds 1982 gespecialiseerd in artisanale kazen. Om steeds een assortiment van topkwaliteit aan te bieden, selecteert hij persoonlijk zijn leveranciers. De meeste kazen worden door Peter zelf opgehaald bij de producent.
Team van patissier Bart van B-art Chocolates te Maasmechelen.

B-art Chocolates (Maasmechelen)

Bart Janssen is een begrip in de chocoladewereld. Bart is bakker van opleiding, maar wist al snel dat zijn échte passie bij chocolade lag. In zijn atelier in Maasmechelen passeert jaarlijks 30 ton van de puurste chocolade. Het resultaat? Stuk voor stuk kunstwerkjes met ongelooflijk veel smaak.
Team van bakkerij Bakkersdochter te Hasselt, bestaande uit uitbater Jacques Vanderstraeten en zijn dochter Heleen die de verkoop doet.

Bakkersdochter (Hasselt)

Een vader die bakt, een dochter die verkoopt. Zo eenvoudig kan je Bakkersdochter omschrijven. Jacques Vanderstraeten en dochter Heleen komen uit een echte bakkersfamilie. Hun specialiteit is de verse Hasseltse speculaas die op de traditionele wijze en volledig met de hand wordt vervaardigd.
Tijs Rutten, oprichter van Biej Bôkke die in zijn mobiele kippenstal de eitjes van zijn kippen verzamelt.

Biej Bôkke (Kinrooi)

Tijs Rutten nam enkele jaren geleden een boerderij in Kinrooi over. Zijn doel? Vrije uitloop eieren van de allerhoogste kwaliteit op de markt brengen. Ondertussen maakt Tijs ook eigen pasta van speltbloem en – uiteraard – de eieren van Biej Bôkke.
Jan, medeoprichter van Monx specialty roasters te Zonhoven, die met de armen gekruist poseert.

Monx specialty roasters (Zonhoven)

Als enige specialty roastery in Limburg focust Monx op het verhaal van plant tot tas. Om boeren te belonen, de kwaliteit te garanderen en een korte keten te vrijwaren, kopen Jan en Wilfried zorgvuldig geselecteerde en handgeplukte koffiebonen rechtstreeks bij de boer. En dat proef je!
Uitbaterskoppel Marco en Murielle van La Petite provence die poseren in de toonzaal van hun delicatessenzaak te Alken.

La Petite Provence (Alken)

Marco en Murielle van La Petite Provence brengen de Franse zon naar Alken. Dat doen ze in de vorm van tapenades, mosterd, olijfolie, konfijt en zoutmolens. Alle producten worden door Marco en Murielle samengesteld en nadien met lokale ingrediënten geproduceerd in de Provence.
Eef en Bart, de uitbaters van Bee@DenHof te Herk-de-Stad, die poseren met hun assortiment van kruidenmixen en honing.

Bee at den hof (Herk-De-Stad)

Eef is herborist en maakt haar eigen kruidenthees en kruidenmixen. De kennis die ze opbouwde tijdens haar loopbaan in de farmacie gebruikt ze nu om verkwikkende thees te maken. Bart is imker en meester in de honingproducten. Hij beheert meer dan 40 bijenkasten die je kan vinden in natuurlijke gebieden in de ruime omgeving van Herk-de-Stad.
Sofie, uitbaatster van Proef! die poseert met haar zakjes zelfgemaakte granola.

Proef! (Zolder)

Sofie van Proef! is al haar hele leven gepassioneerd door koken en bakken. Afgelopen jaar zette ze die passie om in een heerlijk product. 100% zelfgemaakte granola’s zonder toegevoegde olie of suikers. Zoals Sofie zelf zegt: met de hand, vanuit het hart…
Alco Kappé, oprichter van notenbedrijf Allnuts, die voor de bedrukte vrachtwagen van het bedrijf poseert met zijn dochter.

All Nuts (Herk-De-Stad)

All Nuts ontstond 20 jaar geleden als dochteronderneming van een groenten-en fruitbedrijf. Ondertussen is All Nuts op gebied van noten en gedroogde vruchten al lang een begrip in Limburg. Door een wereldwijd netwerk van leveranciers beschikt Allnuts over een zeer ruim assortiment. Via een eigen branderij en verpakkingsafdeling blijft topkwaliteit gegarandeerd.
Isabel Valor Lopez, oprichtster van restaurant pasión y Sabor, die in de keuken poseert met enkele van de vele Spaanse specialiteiten die ze aanbiedt.

Pasión y Sabor (Diepenbeek)

Isabel Valor-Lopez. De naam maakt duidelijk dat deze Spaanse specialiteiten ook écht Spaans zijn. Vanuit haar keuken in Diepenbeek laat Isabel jouw kennismaken met haar paella, tapas en desserts. Pasión y Sabor. Passie en smaak.
Johan en Karen, de oprichters van Wijndomein Sassenbroek, die met elk een glaasje wijn in de hand door hun wijngaard wandelen.

Wijndomein Sassenbroek (Zonhoven)

Wijndomein Sassenbroek produceert Vlaamse mousserende kwaliteitswijn. Johan en Karen kiezen daarbij bewust voor een kleinschalige productie. Eerlijk en met respect voor de natuur. Met hun Claire Martin gamma, gemaakt van Haspengouwse druiven, viel wijndomein Sassenbroek al meermaals in de prijzen.

Een snelle vraag?

Chat met ons

Een minder dringende vraag?

E-mail ons
Supervers.be ©2022 - alle rechten voorbehouden
Wijzig winkelwagen Verder winkelen

Geen producten in je winkelmand.