Voorgevel van Slagerij Vincent te Genk.

Maak kennis met Slagerij Vincent

Ontdek de smaak van bijna een eeuw aan ervaring met ambachtelijke vleeswaren.
Of proef meteen zelf

Het verhaal

Opgericht in 1938. Gesitueerd in Genk. Familiebedrijf op en top.

Slagerij Vincent heeft een rijke geschiedenis die zijn oorsprong kent in de tijd van de Genkse kolenmijnen. Het bedrijf bleef al die tijd in de familie en wordt momenteel gerund door Martine Vincent, 3de generatie zaakvoerster. Al die generaties later vind je er nog steeds dezelfde ambachtelijke vleeswaren terug als vroeger.

Op bezoek

Waarom Slagerij Vincent?

Poolse worsten die drogen in de slagerij te Genk van Slagerij Vincent.

Voor ieder wat wils

Het assortiment van Slagerij Vincent is afgestemd op onze huidige multiculturele samenleving. Een Poolse worst in onze webshop is dus effectief samengesteld met de input van een echte Pool. Authentieker kan niet.
De beenhouwers van Slagerij Vincent die een koe uitbenen.

Op en top echte ambacht

Slagerij Vincent is één van de weinige slagers die hun vlees nog 14 dagen laten rijpen om een optimale smaak te bekomen. Ook benen hun slagers het vlees zelf uit om de beste kwaliteit te garanderen.
Ontdek het assortiment

Sfeerbeelden

Een snelle vraag?

Chat met ons

Een minder dringende vraag?

E-mail ons
Supervers.be ©2023 - alle rechten voorbehouden

Winkelmand

Wijzig winkelwagen Verder winkelen

Geen producten in je winkelmand.

Mijn Supervers

Meer