Alle producten

  • Roomkaas petrella

    De Kaastafel

    Ontdek de romige en zachte smaak van onze Petrella roomkaas. Deze kaas is gemaakt van de beste kwaliteit melk en heeft een lichte en frisse smaak die perfect is om te serveren als dip voor groenten of crackers. Geniet van de veelzijdigheid en smaak van onze Petrella roomkaas.

  • Roomkaas Petrella pepasweet

    De Kaastafel

    Ontdek de heerlijke smaak van onze Petrella pepasweet roomkaas. Deze romige en zachte kaas is verrijkt met de pittige smaak van zwarte peper en zoete paprika. Perfect als dip of om toe te voegen aan je favoriete gerechten zoals wraps, sandwiches en pasta's. Geniet van de perfecte combinatie van pittig en zoet met elke hap van onze Petrella pepasweet roomkaas.

  • Rosse Jeanette

    De Kaastafel

    Je zou haast denken dat deze kaas vernoemd werd naar 'Jimmy Bee', het legendarisch typetje van Chris Van Den Durpel. De Rosse Jeannete is vergelijkbaar met de bekende Père Joseph en wordt gemaakt met volle koemelk van Jersey-koeien. Zacht van smaak en zeer toegankelijk.

  • Rougette

    De Kaastafel

    Kaas moet niet altijd uit Frankrijk, Italië, België of Nederland komen. Rougette is een Duitse kaas en is vergelijkbaar met de klassieke Brie. Deze zachte, romige kaas heeft een eetbare korst en is bovendien lactosevrij.

  • rouille

    Rouille

    Vishandel De Vis Factorij

    Deze pittige kruidenmayonaise is een Franse specialiteit die zijn naam te danken heeft aan zijn prachtige roestkleur. Je eet hem het best met een verse bouillabaisse en een krokant stukje stokbrood.

    Prijs per stuk
    4.45
  • Rozemarijn

    Rozemarijn (bussel)

    Groenten en Fruit 't Vitamientje

    Rozemarijn is een fris, bitterzoet kruid. De smaak is al snel overheersend, daarom moet je goed opletten met de te gebruiken hoeveelheid. Het is een ideale match met wild en rood vlees, maar kan ook dienen als garnituur in sauzen en soepen.

    Prijs per stuk
    1.95
  • Rozijnen gold jumbo (200g)

    AllNuts

    Krijg je ook al een zoete smaak in je mond bij het zien van deze gold jumbo rozijnen? De goudkleurige rozijnen hebben een lekkere fruitige smaak en zijn ideaal als tussendoortje.

    Prijs per stuk
    3.25
  • Rozijnen mix (200g)

    AllNuts

    De rozijnenmix is een mengeling van de verschillende soorten rozijnen die All Nuts aanbiedt. In dit potje zie (en proef) je Sultana, Gold en blauwe rozijnen.

    Prijs per stuk
    2.75
  • Rozijnen sultana (200g)

    AllNuts

    Deze rozijnen zijn - zoals de naam al doet vermoeden - afkomstig van de Sultana druiven. Dat zijn lichte, pitloze druiven die meestal afkomstig zijn uit Griekenland of Turkije.

    Prijs per stuk
    2.25
  • Rozijnenbrood (groot)

    Bakkerij Maris

    Dit luxebrood is rijkelijk gevuld met rozijnen en het deeg ervan is zachter, zoeter, vetter en smeuïger dan dat van andere broden. Ideaal dus voor de zoetekauwen onder ons.

  • Rozijnenbrood (klein)

    Bakkerij Maris

    Dit luxebrood is rijkelijk gevuld met rozijnen en het deeg ervan is zachter, zoeter, vetter en smeuïger dan dat van andere broden. Ideaal dus voor de zoetekauwen onder ons.

  • Rozijnenbrood met suiker (groot)

    Bakkerij Maris

    Rozijnenbrood met suiker is eigenlijk gewoon een suikerbrood met rozijnen. De frruitige zoetheid van de rozijnen gaat goed samen met de suikerkristalletjes die je doorheen het brood vindt. Dit lekkernij komt het best tot zijn recht wanneer je het toast en de suikers lichtjes smelten tot een plakkerig, maar overheerlijk geheel.

  • Rozijnenbrood met suiker (klein)

    Bakkerij Maris

    Rozijnenbrood met suiker is eigenlijk gewoon een suikerbrood met rozijnen. De frruitige zoetheid van de rozijnen gaat goed samen met de suikerkristalletjes die je doorheen het brood vindt. Dit lekkernij komt het best tot zijn recht wanneer je het toast en de suikers lichtjes smelten tot een plakkerig, maar overheerlijk geheel.

  • Rozijnenmix met chocolade (250g)

    AllNuts

    De heerlijke rozijnen van Allnuts, ondergedompeld in chocolade. En niet één soort, maar drie: witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade., melk- en donkere chocolade

    Prijs per stuk
    3.75
  • rundshamburger

    Runds – 100% Beefburger (150g)

    Slagerij Vincent

    Grote hamburgerketens zeggen het, Slagerij Vincent doet het. Deze klassieke rundshamburger bestaat voor de volle 100% uit puur rundsgehakt van topkwaliteit. Geen photoshop nodig om deze hamburger te promoten.

    Prijs per stuk
    2.67
  • Belgische-entrecote

    Runds – Belgische entrecôte

    Slagerij Vincent

    Een entrecôte is een zacht en smaakvol stukje vlees met kleine stukjes vet om de smaak nog beter te maken. Entrecote betekent letterlijk "tussen de ribben" en wordt traditioneel gesneden tussen het voorste en achterste deel van de rug. Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

  • Kogelbiefstuk

    Runds – biefstuk dikke bil (250g)

    Slagerij Vincent

    De dikke bil eet je best saignant. Als je deze steak te lang laat bakken, wordt dit malse stuk vlees namelijk te droog. Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

    Prijs per stuk
    7.13
  • Blinde-vink

    Runds – blinde vink (150g)

    Slagerij Vincent

    Blinde vink is een gerecht dat vooral in België en Nederland gemaakt wordt. De binnenzijde bestaat uit gekruid gehakt. En die lekkernij wordt verpakt in een dun lapje rundsvlees.

    Prijs per stuk
    2.55
  • Filet-pur

    Runds – filet pur

    Slagerij Vincent

    Filet pur - of runderhaas - is het beste stukje vlees dat het rund te bieden heeft. De filet pur is een mager en haast vetvrij stukje vlees dat smelt op de tong. Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

  • bbq-steak

    Runds – gemarineerde steak (250g)

    Slagerij Vincent

    Het beste moment tijdens het bakken is het omdraaien van de deze BBQ-steak. Er is namelijk geen enkel ander stuk waarop je zó mooi de lijnen van je rooster kan zien. Echte kunstenaars draaien de steak 90 graden om de lijntjes in twee richtingen te 'tekenen'. Over het vlees zelf kunnen we kort zijn: topkwaliteit!

    Prijs per stuk
    5.49
  • Kogelbiefstuk

    Runds – gezinsbiefstuk (250g)

    Slagerij Vincent

    Deze gezinsbiefstuk is budgetvriendelijker dan de entrecôte of de filet put. Maar vergis je niet: het vlees komt van exact dezelfde runderen en is nog steeds van absolute topkwaliteit. Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

    Prijs per stuk
    5.24
  • kidsburger-runds

    Runds – kidsburger (150g)

    Slagerij Vincent

    Een lekkere, licht gepaneerde hamburger in de vorm van een beertje. Hiermee maak je van elke maaltijd een feestje!

    Prijs per stuk
    2.55
  • Kogelbiefstuk

    Runds – kogelbiefstuk

    Slagerij Vincent

    Een kogelbiefstuk wordt gesneden van het kogelgewricht van de bovenbil van een koe. De naam heeft dus niets te maken met de vorm van het vlees of met soldaten in de oorlog. Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

  • rosbief-groot

    Runds – rosbief

    Slagerij Vincent

    Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Heel lekker met een rode wijnsaus, groentjes en aardappelen. Aan tafel! Het rundsvlees van Slagerij Vincent is 100% Belgisch witblauw, gekweekt met de nodige aandacht voor gezonde en gevarieerde voeding voor het rund.

  • rundsbrochette

    Runds – rundsbrochette (100g)

    Slagerij Vincent

    Het rundsvlees van Vincent is altijd van de hoogste kwaliteit. En dat is voor deze brochettes niet anders. De heerlijke marinade maakt het helemaal af. Onze tip: vooral niet te lang bakken!

    Prijs per stuk
    2.30
  • americain natuur

    Runds – rundsgehakt

    Slagerij Vincent

    Gehakt is de boetseerklei van elke chef. Je maakt er dus mee wat je maar wilt. Om je volledige vrijheid te geven in de keuken houden we ons rundsgehakt dan ook zo puur als mogelijk: geen vet, geen kruiden, enkel vlees. De bal ligt in jouw kamp!

  • Rundsstoofvlees

    Runds – rundsstoofvlees

    Slagerij Vincent

    Deze rundsblokjes van Slagerij Vincent zijn ideaal om te laten sudderen in een stoofpotje naar keuze. Door de vetinhoud van de stukjes vlees worden ze mals en teder tijdens het stoven, waardoor ze letterlijk op je tong smelten. Over het snijwerk moet je je ook geen zorgen maken, dat deed onze slager al voor je.

  • spekburger

    Runds – spekburger (180g)

    Slagerij Vincent

    Dubbel het vlees, dubbel het plezier. Geniet van een met spek omwikkelde hamburger zó lekker dat fastfoodketens er slechts van kunnen dromen. Ideaal voor tussen een krokant hamburgerbroodje.

    Prijs per stuk
    2.76
  • beefburger

    Runds/varkens – hamburger (140g)

    Slagerij Vincent

    We eten allemaal wel eens graag een hamburger uit de frituur, maar laten we eerlijk zijn. Niets komt in de buurt van de kwaliteit van Slagerij Vincent. Deze sappige rundshamburger bevindt zich dan ook in een klasse apart. Overheerlijk, smaakvol en makkelijk te bereiden. Wat wil je nog meer?

    Prijs per stuk
    2.31
  • soepballetjes

    Runds/varkens – verse soepballetjes

    Slagerij Vincent

    Waarom balletjes rollen als de slager het al voor jou kan doen? Gemaakt van kwaliteitsvlees en klaar om jouw gewone soep zonder enige moeite om te toveren in een soep met balletjes.

Een snelle vraag?

Chat met ons

Een minder dringende vraag?

E-mail ons
Supervers.be ©2024 - alle rechten voorbehouden

Winkelmand

Wijzig winkelwagen Verder winkelen

Geen producten in je winkelwagen.

Mijn Supervers

Meer