Op zoek naar de perfecte finishing touch voor je cocktail of gin? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige botanicals zijn speciaal geselecteerd om je drankjes naar een hoger niveau te tillen. Ontdek het assortiment via deze link
Op zoek naar de perfecte finishing touch voor je cocktail of gin? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige botanicals zijn speciaal geselecteerd om je drankjes naar een hoger niveau te tillen. Ontdek het assortiment via deze link
Fruitkorf
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Op zoek naar een gezond geschenk om iemand te verrassen, te laten weten dat je aan hen denkt, een boost vol vitaminen te bezorgen...? Wil je een boodschap toevoegen? Stuur dan een e-mail naar info@supervers.be.
Op zoek naar een gezond geschenk om iemand te verrassen, te laten weten dat je aan hen denkt, een boost vol vitaminen te bezorgen...? Wil je een boodschap toevoegen? Stuur dan een e-mail naar info@supervers.be.
Nieuwe partner: Chocolatier ‘t Soete
Chocolatier 't Soete
’t Soete is het levenswerk en de passie van zoetebekken Stef Cools en Leentje Jansens. Na eerdere succesvolle ervaringen in de horeca maakten ze in 2001 van hun hobby hun beroep. Stef behaalde zijn diploma van chocolatier in de Hotelschool in Hasselt. Ontdek het assortiment via deze link
’t Soete is het levenswerk en de passie van zoetebekken Stef Cools en Leentje Jansens. Na eerdere succesvolle ervaringen in de horeca maakten ze in 2001 van hun hobby hun beroep. Stef behaalde zijn diploma van chocolatier in de Hotelschool in Hasselt. Ontdek het assortiment via deze link
Pralines ‘t Soete
Chocolatier 't Soete
Een fijne selectie van onze beste pralines uit eigen atelier. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en gebruiken dus enkel de beste grondstoffen zonder extra toevoeging van suikers of vetten.
Een fijne selectie van onze beste pralines uit eigen atelier. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en gebruiken dus enkel de beste grondstoffen zonder extra toevoeging van suikers of vetten.Allergenen Noten, lactose, gluten, ei, soja.
Charlotte aardappelen zijn vastkokend en hebben een gele schil en mooie gelijkmatige vorm. Ze kunnen gebruikt worden als kookaardappel, ovenaardappel en voor bereiding in salades.
Charlotte aardappelen zijn vastkokend en hebben een gele schil en mooie gelijkmatige vorm. Ze kunnen gebruikt worden als kookaardappel, ovenaardappel en voor bereiding in salades.
Aardappel – frietaardappelen
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Frietaardappelen zijn loskokende aardappelen. Je kan deze dus ook perfect gebruiken voor puree of gratin. Of - zoals de naam al doet vermoeden - om frieten mee te maken.
Frietaardappelen zijn loskokende aardappelen. Je kan deze dus ook perfect gebruiken voor puree of gratin. Of - zoals de naam al doet vermoeden - om frieten mee te maken.
Aardappel – grenaille aardappel (1kg)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Grenaille aardappelen zijn kleine gele aardappeltjes die ideaal zijn om te roosteren in de oven. Daarnaast kan je ze ook bakken, wokken of toevoegen aan salades. Tip: steek ze eens in de oven met grof zout, olie en rozemarijn!
Grenaille aardappelen zijn kleine gele aardappeltjes die ideaal zijn om te roosteren in de oven. Daarnaast kan je ze ook bakken, wokken of toevoegen aan salades. Tip: steek ze eens in de oven met grof zout, olie en rozemarijn!
Aardappel – nicola (2.5kg)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Nicola aardappelen zijn lekker geteeld en zijn vastkokend. Je kan ze op veel manieren verwerken; gefrituurd, gepoft of voor een aardappelschotel. Ze zijn minder geschikt voor puree.
Nicola aardappelen zijn lekker geteeld en zijn vastkokend. Je kan ze op veel manieren verwerken; gefrituurd, gepoft of voor een aardappelschotel. Ze zijn minder geschikt voor puree.
Aardappel – zoete aardappel (per stuk)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
€2.95 / kg
Zoete aardappels zijn lichtgeel of rood van kleur. De smaak is zoet en ook een beetje kruidig. Dit maakt ze ideaal voor pikante gerechten. Ze worden ook wel eens bataat genoemd.
Zoete aardappels zijn lichtgeel of rood van kleur. De smaak is zoet en ook een beetje kruidig. Dit maakt ze ideaal voor pikante gerechten. Ze worden ook wel eens bataat genoemd.
Aardappelgratin
Slagerij Vincent
Een aardappelgratin waar je geen genoeg van kan krijgen. Zachte aardappelschijfjes, afgewerkt met een krokant kaaslaagje. Laat het smaken!
Een aardappelgratin waar je geen genoeg van kan krijgen. Zachte aardappelschijfjes, afgewerkt met een krokant kaaslaagje. Laat het smaken!Allergenen Lactose, gluten
Bereiding Enkele minuten opwarmen in de microgolfoven.
Bewaren Tenminste houdbaar voor 3-4 dagen indien gekoeld bewaard tussen 0°C en 4°C.
Geniet van onze heerlijke aardappelsalade met worst! Zachte aardappelstukjes, hartige worst en een romige kruidendressing maken deze salade tot een smaakvol gerecht. Perfect voor bij de BBQ of als snelle maaltijd. Proef het zelf en laat je verrassen!
Geniet van onze heerlijke aardappelsalade met worst! Zachte aardappelstukjes, hartige worst en een romige kruidendressing maken deze salade tot een smaakvol gerecht. Perfect voor bij de BBQ of als snelle maaltijd. Proef het zelf en laat je verrassen!
Aardbei – Belgische aardbeien (500g)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
De Belgische aardbeien worden vol passie verzorgd om naar jouw smaak te kunnen rijpen. Wist je dat ongeveer 8 aardbeien al voldoende zijn voor jouw dagelijkse hoeveelheid vitamine C?
De Belgische aardbeien worden vol passie verzorgd om naar jouw smaak te kunnen rijpen. Wist je dat ongeveer 8 aardbeien al voldoende zijn voor jouw dagelijkse hoeveelheid vitamine C?
Abrikoos-hazelnoottaart (4 personen)
Bakkersdochter
Jacques van Bakkersdochter bakt niet enkel speculaas. Hij amuseert zich ook dagelijks met heerlijk ambachtelijke taarten. De abrikozentaart mocht daarbij zeker niet ontbreken. Smakelijk!
Jacques van Bakkersdochter bakt niet enkel speculaas. Hij amuseert zich ook dagelijks met heerlijk ambachtelijke taarten. De abrikozentaart mocht daarbij zeker niet ontbreken. Smakelijk!Allergenen Gluten, ei, noten
De klassieke abrikozentaart, maar dan met een krokante toets dankzij een bodem van bladerdeeg. Let op: eet deze taart tijdig op, anders verliest het bladerdeeg wat van zijn crunch.
De klassieke abrikozentaart, maar dan met een krokante toets dankzij een bodem van bladerdeeg. Let op: eet deze taart tijdig op, anders verliest het bladerdeeg wat van zijn crunch. Allergenen Gluten, ei
Abrikoos dekseltaart is de wat meer “bescheiden” versie van de klassieke abrikozen latjestaart. Je vindt er dezelfde lekkere vulling in terug, maar dan in gesloten vorm. Het lekkernij heeft wat weg van een cake, maar is weldegelijk een taart.
Abrikoos dekseltaart is de wat meer “bescheiden” versie van de klassieke abrikozen latjestaart. Je vindt er dezelfde lekkere vulling in terug, maar dan in gesloten vorm. Het lekkernij heeft wat weg van een cake, maar is weldegelijk een taart.
Allergenen Gluten, ei
Leg de lat hoger met de latjestaarten van bakkerij Maris. De klassieke latjestaarten van onze bakker worden bereid met een zacht deeg en een simpele vulling. Die simpliciteit zorgt ervoor dat deze taarten vrijwel iedereen kunnen bekoren. Deze abrikozenvariant herken je aan zijn helder oranje vulling en friszoete smaak.
Leg de lat hoger met de latjestaarten van bakkerij Maris. De klassieke latjestaarten van onze bakker worden bereid met een zacht deeg en een simpele vulling. Die simpliciteit zorgt ervoor dat deze taarten vrijwel iedereen kunnen bekoren. Deze abrikozenvariant herken je aan zijn helder oranje vulling en friszoete smaak. Allergenen Gluten, ei
Een echte authentieke linzertaart, die herken je aan zijn klassieke roosterontwerp en lekkere fruitvulling. Linzertaart is oorspronkelijk afkomstig uit Oostenrijk en is vernoemd naar de stad Linz. Je vindt ze in allerlei geuren en kleuren, maar deze versie is opgevuld met een heerlijke abrikoosvulling. Genieten maar!
Een echte authentieke linzertaart, die herken je aan zijn klassieke roosterontwerp en lekkere fruitvulling. Linzertaart is oorspronkelijk afkomstig uit Oostenrijk en is vernoemd naar de stad Linz. Je vindt ze in allerlei geuren en kleuren, maar deze versie is opgevuld met een heerlijke abrikoosvulling. Genieten maar!Allergenen Gluten, ei
Kom maar met die pomaar. Deze taart geeft een nieuwe twist aan de klassieke abrikozentaart. In plaats van de abrikoos enkel als vulling te gebruiken, worden de abrikozen (bijna) volledig intact in deze lekkernij verwerkt. 't oogt niet enkel knap, maar smaakt ook nog eens verdomd lekker.
Kom maar met die pomaar. Deze taart geeft een nieuwe twist aan de klassieke abrikozentaart. In plaats van de abrikoos enkel als vulling te gebruiken, worden de abrikozen (bijna) volledig intact in deze lekkernij verwerkt. 't oogt niet enkel knap, maar smaakt ook nog eens verdomd lekker. Allergenen Gluten, ei
Een spin-off van de klassieke abrikozentaart. Door een laagje suiker als korst toe te voegen krijgt de taart een aangenaam krokante beet die voor een leuk mondgevoel zorgt. Leuk voor wanneer je eens een andere draai wilt geven aan je desserttafel.
Een spin-off van de klassieke abrikozentaart. Door een laagje suiker als korst toe te voegen krijgt de taart een aangenaam krokante beet die voor een leuk mondgevoel zorgt. Leuk voor wanneer je eens een andere draai wilt geven aan je desserttafel. Allergenen Gluten, ei
Kan je jezelf (net zoals wij) niet bedwingen wanneer er een volledige taart op tafel staat? Dan zijn de eenpersoonstaartjes van Supervers dé oplossing voor jou! Deze abrikoosvariant biedt je alle smaak van onze grote abrikozentaarten, maar dan in mini formaat. Ideaal voor de mensen die op hun lijn willen letten, maar het snoepen toch niet los willen laten.
Kan je jezelf (net zoals wij) niet bedwingen wanneer er een volledige taart op tafel staat? Dan zijn de eenpersoonstaartjes van Supervers dé oplossing voor jou! Deze abrikoosvariant biedt je alle smaak van onze grote abrikozentaarten, maar dan in mini formaat. Ideaal voor de mensen die op hun lijn willen letten, maar het snoepen toch niet los willen laten. Allergenen Gluten, ei
De blauw geaderde Grevenbroecker is tegenwoordig beter bekend als 'Achelse blauwe'. Deze absolute topper won in 2009 de prestigieuze Caseus Award in Lyon. Grevenbroecker wordt gemaakt met rauwe koemelk en heeft een boterzachte textuur.
De blauw geaderde Grevenbroecker is tegenwoordig beter bekend als 'Achelse blauwe'. Deze absolute topper won in 2009 de prestigieuze Caseus Award in Lyon. Grevenbroecker wordt gemaakt met rauwe koemelk en heeft een boterzachte textuur. Allergenen Lactose
Bereiding /
Bewaren Minstens houdbaar voor 3-4 dagen indien gekoeld bewaard onder de 7°C.
Ajuinen zijn haast onmisbaar in de keuken. Ze worden gekenmerkt door hun sterke smaak en geur en ze versterken de smaak van alle andere ingrediënten. Wist je ook dat uien zelfs je gemoedstoestand en slaap kunnen verbeteren?
Ajuinen zijn haast onmisbaar in de keuken. Ze worden gekenmerkt door hun sterke smaak en geur en ze versterken de smaak van alle andere ingrediënten. Wist je ook dat uien zelfs je gemoedstoestand en slaap kunnen verbeteren?
Ajuin – rode ajuin
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Vandaag is rood, de kleur van…extra zoete en knapperige uien! De rode ajuin wordt vaak verwerkt in koude bereidingen, zoals salades. Maar ook in warme gerechten en confituur kan deze ajuinsoort zeer lekker zijn.
Vandaag is rood, de kleur van…extra zoete en knapperige uien! De rode ajuin wordt vaak verwerkt in koude bereidingen, zoals salades. Maar ook in warme gerechten en confituur kan deze ajuinsoort zeer lekker zijn.
Ajuin – sjalot (500g)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Een sjalot is het kleine neefje van de ajuin. Ze zijn rauw nogal pittig van smaak. Gebakken smaken ze wat verfijnder dan de klassieke ui.
Een sjalot is het kleine neefje van de ajuin. Ze zijn rauw nogal pittig van smaak. Gebakken smaken ze wat verfijnder dan de klassieke ui.
Ajuin – Spaanse ajuin (per stuk)
Groenten en Fruit 't Vitamientje
Deze Spaanse delicatesse doet zijn zuiderse afkomst eer aan met zijn pittige karakter dat veel weg heeft van een Spaanse furie. Je herkent de ui aan zijn grote omvang en stevige vruchtvlees. Ideaal om extra smaak te geven aan eender welk gerecht.
Deze Spaanse delicatesse doet zijn zuiderse afkomst eer aan met zijn pittige karakter dat veel weg heeft van een Spaanse furie. Je herkent de ui aan zijn grote omvang en stevige vruchtvlees. Ideaal om extra smaak te geven aan eender welk gerecht.
Ajuinbroodje
Slagerij Vincent
Is het een broodje? Is het een ajuin? Het is een... gehaktbal! Smul van deze joekel die afgewerkt is met fijngesneden stukjes ajuin. Zeg nu zelf, wat is er beter dan een bal van vlees?
Is het een broodje? Is het een ajuin? Het is een... gehaktbal! Smul van deze joekel die afgewerkt is met fijngesneden stukjes ajuin. Zeg nu zelf, wat is er beter dan een bal van vlees?
Ajuinsoep (800ml)
Slagerij Vincent
"Heerlijke, hartverwarmende soep die niet mag ontbreken op de kilste dagen van het jaar.
Krijg meteen weer dat warme gevoel door te genieten van deze perfecte bouillon in combinatie met de lekkerste ajuin. Extra serveertip: soepstengels en/of luchtige croutons. 1 verpakking is voldoende voor 3 tot 4 personen."
"Heerlijke, hartverwarmende soep die niet mag ontbreken op de kilste dagen van het jaar.
Krijg meteen weer dat warme gevoel door te genieten van deze perfecte bouillon in combinatie met de lekkerste ajuin. Extra serveertip: soepstengels en/of luchtige croutons. 1 verpakking is voldoende voor 3 tot 4 personen."
Allioli – 150g
Pasion y Sabor
Zonnebloemolie, look en zout. Meer heeft Isabel niet nodig om een heerlijk Spaans gevoel op tafel te toveren. Haal de toastjes al maar boven om te genieten van deze Spaanse specialiteit.
Zonnebloemolie, look en zout. Meer heeft Isabel niet nodig om een heerlijk Spaans gevoel op tafel te toveren. Haal de toastjes al maar boven om te genieten van deze Spaanse specialiteit.Allergenen Lactose
De Alta Badia is een harde kaas uit Zuid-Tirol. Zijn textuur en zachte smaak maken deze kaas vergelijkbaar met de bekende Comté-kaas. Leuke extra: de Alta Badia is volledig lactosevrij.
De Alta Badia is een harde kaas uit Zuid-Tirol. Zijn textuur en zachte smaak maken deze kaas vergelijkbaar met de bekende Comté-kaas. Leuke extra: de Alta Badia is volledig lactosevrij.Allergenen Lactosevrij
Bereiding /
Bewaren Minstens houdbaar voor 3-4 dagen indien gekoeld bewaard onder de 7°C.
Deze suikerboon is gevuld met een amandelnootje en omhuld met een dun suikerlaagje; zij bevat dan ook geen chocolade. Enkel de pure noot en het fijne suikerrandje. Heerlijk!
Deze suikerboon is gevuld met een amandelnootje en omhuld met een dun suikerlaagje; zij bevat dan ook geen chocolade. Enkel de pure noot en het fijne suikerrandje. Heerlijk!Allergenen Noten.
Supervers.be gebruikt Superverse cookies om je surfervaring te verbeteren en websitestatistieken bij te houden. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze website wil bezoeken.
Andere cookies gebruiken we voor analytische doeleinden of kunnen ook gebruikt worden door derden om inzicht in uw surfgedrag te genereren en daarop relevante aanbiedingen of advertenties te tonen. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.